Avanceret elektronik til hele verden

Avanceret elektronik til hele verden

Sammen med Eltomatic har vi bygget til tilpasset hjemmeside som samtidig kan fungere som en aktiv del af kontakt og support til leverandører. Eltomatic leverer produkter over hele verden og det er vigtigt at man nemt og effektivt kan komme i kontakt med kunder og leverandører. Der var behov for at kunne opsamle specific data fra leverandørforespørgsler samtidig med at man har en hjemmeside som er nemt at vedligeholde og opdatere.

Selvom det er en niche, så har der stadig været fokus på SEO og muligheden for at optimere de enkelte sider. Designet af hjemmesiden er lavet ud fra et funktionelt synspunkt, således den kundetype Eltomatic har, nemt kan identificere sig med virksomheden og deres hjemmeside.

Besøg den her
Stilrent website til Hultmann + Pedersen

Stilrent website til Hultmann + Pedersen

Arbejder man med design og møbler er det vigtigt at man har et visuelt indbydende design, hvor møblerne kommer til deres ret og hvor man som besøgende kan blive inspireret. Sammen med Imeno.dk har vi lavet en ny hjemmeside til Hultmann + Pedersen. Imeno.dk har stået for alt design på hjemmesiden og vores opgave har været at implementere designet så det tager sig bedst muligt ud. Der er kælet for detaljerne i såvel designet som i teknikken. Der er fuld fokus på retina skærme og højopløselige billeder og det uden at det påvirker hjemmesidens hastighed. Et stærkt samarbejde med Imeno.dk.

Besøg den her
Smagen af øl - professionel ølsmagning

Smagen af øl - professionel ølsmagning

Sammen med Nordic Beer Challenge har vi udviklet et komplet system til registrering af bryggerier, øl og efterfølgende vurdering og graduering af øl. Nordic beer challenge er et stort nordisk initiativ, hvor bryggerier går sammen og indsender deres øl til professionel bedømmelse. Systemet er opbygget med et stort administrativt system, hvor det er muligt at håndtere de arbejdsgange, der er forbundet med at modtage, evaluere og graduere i forhold til de forskellige øltyper. Der er samtidig lavet et stort betalingssystem, hvor det er muligt at betale og modtage faktura inde fra systemet for de enkelte bryggerier. 

Systemet er lavet i Wordpress og der er lavet specialudvikling samt rollebaseret adgang til et lukket område for både bryggerier, og dommere. I et tæt samarbejde med Context Consulting (som også er øl-entuatiaster) har vi lavet en rigtig god platform som kan håndtere alle disse forskellige øl.

Besøg den her
Perspektivet fra en drone

Perspektivet fra en drone

Sammen med Norddrone har vi designet en top moderne hjemmeside som tager sig godt ud på både mobil, tablet og desktop. Fokus på denne opgave har været at formidle de produkter som leveres samtidig med at man får en god visuel oplevelse og et indtryk af den gode kvalitet som Norddrone kan levere.

Systemet er leveret i Umbraco og de professionelle billeder er taget i samarbejde med kunden selv. Hele løsningen er holdt enkel med fokus på at kunne optimere til SEO

Besøg den her
Ny hjemmeside til Revas

Ny hjemmeside til Revas

Sammen med Revas har vi designet og implementeret en ny hjemmeside platform som giver en bedre kommunikation til deres kunder og som tiltrækker flere kunder. Fokus på denne løsning er at kunne ramme netop et bestemt segment og tale deres sprog. Samtidig har det været vigtigt at valget af CMS er et som gør det nemt for personalet at håndtere det daglige arbejde og administrere et stort website med mange forskellige sider. En stor del at samarbejdet har været en dialog omkring hvilke kundetyper der kommunikeres til.

Siden er implementeret i Umbraco og specielt på platformen har der været fokus på SEO og på at grafikken passer til de forskellige platforme, siden skal vises på.

Besøg den her
Store og små sko

Store og små sko

Skowolter har specialiseret sig i at sælge sko til fødder som ikke falder indenfor de gængse størrelser. Sammen med Skowolter har vi bygget en avanceret webshop til at håndtere flere forskellige webshops, samtidig med at den også kan håndtere sko fra eksterne leverandører.

Webshoppen er lavet i Magento og tilpasset med et godt design, således både teknik og design gør det nemt at fokusere på Søgemaskineoptimering og AdWords.

Besøg den her
Ny hjemmeside til Toftild

Ny hjemmeside til Toftild

Toftild er en stor og moderne virksomhed som sælger parykker til personer som af en eller anden grund ikke selv har hår, det kan være pga. sygdom som fx. kræft. Opgaven har været et stort samarbejde mellem os og Tejg.dk for at få lavet en moderne hjemmeside som taler netop til denne kundegruppe omkring et omtåleligt emne. Der er arbejdet meget med principperne fra www.kundemagneterne.dk og det er gennemført i alle dele af hjemmesiden. Samtidig har vi rådgivet omkring SEO, Google+ og brugen af Google Analytics for at lære mest muligt omkring de besøgende.

Selve hjemmesiden er lavet i Umbraco og det daglige arbejde med at vedligeholde en hjemmeside er blevet nemt og der er fokus på at det er nemt at holde nogle gode placeringer på Googles søgemaskine gennem vores SEO moduler.

Besøg den her

Vi ved hvad der skal til for at få success online.