Magento Webshop

FØRSTEKLASSES WEBSHOP

Magento er et førsteklasses webshop system. Det er gratis og ikke bundet af licens. Alt du har brug for til din webshop kan laves i Magento og en stor del af det er allerede standard i en Magento webshop. Hvad enten du er til en 100% skræddersyet løsning eller en mere standardiseret løsning så er det hele muligt i Magento. Du skal bare fokusere på at drive din webshop - så laver shoppen resten for dig.

INTEGRATIONER

Når man driver professionel webshop kommer man ikke udenom integrationer. Det kan være til Post Danmark, GLS, Dankort betalinger eller dit regnskabssystem. Det er muligt at bruge disse standardintegrationer. Har du et andet system som skal integreres til, så kan dette sagtens laves.

SKALERBARHED

Magento er modulopbygget, temaer og moduler kan hele tiden tilpasses og installeres. Dette gør at du kun betaler for det du har brug for, og kan hele tiden tilkøbe ekstra moduler. Drømmer du om at have en international webshop? Magento er født som en webshop med Internationalt potentiale. Start med at sælg dine varer i Danmark og udvid som det passer dig til resten af verden.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Brian Hvarregaard

Partner, Udviklingschef

brian@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.