Specialudviklet Software

SKAL DIT CMS VÆRE MERE END BARE BILLEDER OG TEKST?

Dit Content Management System (CMS) er fundamentet for at levere en god oplevelse til dine kunder. For nogle virksomheder betyder det at kunne levere en god oplevelse til sine kunder at man skal levere data fra andre systemer. Det kan være supportsystemer, CRM, varekataloger eller andre centrale datakilder som kan levere data.

Vi har lang erfaring i at arbejde med forskellige CMS platforme og med at udtrække, integrere og konsolidere datakilder i CMS til stor gavn for både virksomheder og for kunder.

Vi har arbejdet sammen med virksomheder om at integrere deres store produktdatabaser i deres hjemmeside så den besøgende med et enkelt klik og en simpel søgning har en stor og avanceret database til rådighed. Vi har hjulpet virksomheder med at skabe et bedre flow fra slutkunder på hjemmesiden til at kunne servicere disse kunder gennem hele virksomheden.

Dette tilbyder vi

  • Projektering og udvikling: Fra innovation og design af en løsning til implementering og drift. Vi har eksperter der er med hele vejen og som kan hjælpe med at realisere de forventninger og projekter jeres virksomhed har omkring udvidelsen af jeres CMS.
  • Vedligehold, uddannelse og support: Når et projekt lanceres så er vi på plads til at indsamle feedback, uddanne superbrugere og så sidder vi også klar ved supporttelefonen hvis der er spørgsmål. Vi vedligeholder og videreudvikler på platformen løbende i fællesskab med jeres virksomhed.
  • Hosting og skalering: Kommer der mange brugere på løsningen? Kan den følge med efterspørgslen? Vi har et samarbejde med de dygtigste hostingcentre i Danmark og vi er eksperter i at skalere en tilpasset CMS løsning til at køre i skyen.

100% TILPASSET SOFTWARE TIL DIN VIRKSOMHED

Vi er eksperter i at lave software som løser unikke problemstillinger hos din virksomhed. Vi ved at der i den tilpassede software er et behov for at skabe noget unikt som passer lige ind i jeres virksomhed.

Vi skaber software i fællesskab med jeres virksomhed, i bliver en del af teamet og sammen med vores kreative og talentfulde udviklere bygger vi software som gør en forskel.

Vi arbejder agilt og fokuserer på at være omstillingsparate, således vi kan tackle uforudsete forhindringer og ændringer til krav, måtte de opstå. Vores erfaring med at udvikle software og fokusere på at lave et effektivt stykke arbejde gør også at vi leverer indenfor tiden og indenfor budgettet.

Vi har tidligere hjulpet virksomheder med at bygge en serviceorienteret infrastruktur, vi har bygget tilpassede softwareløsninger til alt fra køreskoler til avanceret SaaS software til Digitale Skilte.

Dette tilbyder vi

  • Tæt samarbejde: Vi arbejder målrettet mod at levere den bedste softwareløsning. For at kunne gøre det, skal din virksomhed med på holdet.
  • Professionelle og dedikerede medarbejdere: Vi elsker at lave software og vi er dygtige til det. Det ligger dybt i vores DNA at lave effektivt software som jeres virksomhed har gavn af. Det afspejer sig i vores medarbejdere som alle er eksperter indenfor deres felt.
  • Drift og vedligehold: Som full service softwareleverandør kan vi både drifte og vedligeholde softwaren. Vi kan skalere softwaren til at kunne håndtere tusindvis ar brugere og givet at vi har udviklet så har vi en unik indsigt i driften af softwaren.

FREMTIDEN ER MOBIL - ER DIN VIRKSOMHED DET OGSÅ?

Brugen af mobile computere, mobiltelefoner og tablet til at søge og behandle information er eksploderet de sidste år. Der er i langt højere grad end nogensinde før brug for at din virksomhed er mobil, både dine medarbejdere men også for dine kunder.

Vi hjælper din virksomhed med at få det bedste ud af at blive mobil. I samarbejde findes vi ud af hvordan man bedst muligt skaber sig en platform i en mobil verden. Vi rådgiver omkring valg af teknologi (alt fra hybrid apps til fuld native apps) vi rådgiver omkring platforme (iOS, Android og Windows Phone) således du er bedst gearet til at træffe et valg.

Vi implementerer, vedligeholder og drifter projektet fra start til slut - lige fra de første skitser på et stykke papir - til appen er installet på mobiltelefoner og er i drift.

Dette tilbyder vi

  • Rådgivning: Vi rådgiver dig omkring hvilke dele af din virksomhed du skal gøre mobil. Vi rådgiver ligeledes omkring valg af platform og teknologi.
  • Design og udvikling: Vi designer den gode brugeroplevelse, så brugeren får en god oplevelse. Brugervenligheden og oplevelsen skal være i top - efter endt design udvikler vi jeres apps.
  • Drift og vedligehold: Som full service softwareleverandør kan vi både drifte og vedligeholde jers apps. Vi kan skalere apps og backend til at kunne håndtere tusindvis ar brugere og givet at vi har udviklet det hele, så har vi en unik indsigt i driften af softwaren.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.