Umbraco CMS

Umbraco CMS

Umbraco er et danskudviklet CMS, hvor brugervenlighed og fleksibilitet er i fokus. Umbraco CMS er et topmoderne CMS som kan tilpasses ethvert layout. Umbraco er fleksibelt nok til at køre alt fra en mindre landingsside til komplekse løsninger med avancerede integrationer.

Vi bygger hjemmesider i Umbraco, både til store virksomheder og til mindre landingssider. Vi laver opsætningen af CMS, webdesignet og sikrer at der er bygget en stærk platform som støtter op omkring virksomheden.

Er du nysgerring på hvad vi kan lave med Umbraco er du velkommen til at kontakte os, eller se vores referencer.

Umbraco Udvikling

For virksomheder, hvor en hjemmeside ikke bare skal vise billeder og tekst, men også skal integreres med virksomhedens andre systemer, der laver vi tilpasset udvikling af Umbraco. Tilpasningen af Umbraco er lige fra en avanceret kontaktformular, til helt nye moduler skræddersyet til den enkelte branche. Vi tror på at alt kan lade sig gøre og at det er vores opgave at få det tekniske til at hænge sammen.

Vores filosofi er at alt kan lade sig gøre og det er den mentalitet vi går ind i en opgave med. Vi har tidligere arbejdet med store og små udviklingsopgaver indenfor Umbraco. Det kan være integration til interne eller eksterne systemer.

Vi har tidligere lavet Udvikling til Umbraco, både integrationer til andre systemer, men også dedikerede systemer, hvor andre systemer skulle tale sammen med Umbraco hjemmesiden. Kort sagt – der er uendelige muligheder og vi kan hjælpe med at realisere dem.

Umbraco webshop

Uanset om du har en eksisterende webshop eller skal have bygget en webshop ind I din eksisterende Umbraco løsning, så er vi parat til at hjælpe dig igennem processen. Vi sikrer projeket, således du ikke er i tvivl om hvor vi er, samtidig med at du har stor medindflydelse på processen. Med en webshop i Umbraco bygger du en webshop på et stærkt fundament. Kom sikkert videre med din Umbraco webshop, kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Umbraco Support

Alle får brug for hjælp på et tidspunkt. Det kan være sparring, eller det kan være teknikken der driller. Vi tilbyder et supportabonnement således du altid kan få hjælp. Support, sparring, undervisning eller mindre rettelser på din Umbraco hjemmeside – vi er klar til at hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til en Umbraco hjemmeside vi ikke har lavet.

Umbraco hosting

Løbende vedligehold og hosting af hjemmesider er noget mange virksomheder gerne undgår. Vi tilbyder en driftsaftale, hvor du trygt kan overlade din Umbraco løsning til os. Vi holder den opdateret og overvåger den for at den konstant performer som den skal.

ALLE ELSKER UMBRACO

Alle elsker Umbraco. Udvikleren elsker den fordi de har alle muligheder på en stærk teknisk platform. Designere elsker den fordi de har fuld frihed til at designe som de vil, der er ingen begrænsninger. Redaktørerne elsker den fordi de får en professionel løsning med et personaliseret udtryk som er tilpasset til deres egen virksomhed. De besøgende elsker den fordi det er en lynende hurtig hjemmeside.

Noget af det som Umbraco kunder også elsker er at det ikke er fyldt op med unyttige moduler man aldrig får brugt. Som udgangspunkt har du kun de moduler du har brug for (typisk ikke nogle moduler). Udvikleren og designeren tager stilling til dette og som redaktør ser du ikke denne kompleksitet (som man typisk gør i andre CMS).

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.