Wordpress

HURTIGT, NEMT OG BILLIGT

Det er hurtigt nemt og billigt at komme i gang med Wordpress. Selve platformen er gratis og nem at betjene. De ting der skal tilpasses til en Wordpress platform er typisk opsætning af tema og sider. Hvis du er på udkig efter en billig hjemmeside som kan fungere som et visitkort for dig på nettet, så kan Wordpress sagtens være en platform for dig.

BETAL KUN FOR DET DU BRUGER

Wordpress er modulopbygget. Det betyder at du hele tiden kan udvide din side med det du har brug for. Samtidig betyder det også at du kun betaler for de ting du bruger. Du kan altid udvide din hjemmeside med ekstra sider og ekstra funktioner som fx. nyhedsbreve, kontaktformularer og meget andet.

OPTIMERET TIL SEO

Hvis du har en hjemmeside og vil tiltrække nye kunder med søgemaskineoptimering (SEO), så er Wordpress optimeret til netop at lave SEO på. Det har i mange år været den foretrukne platform for alle, der arbejder professionelt med SEO. Kom godt i gang med SEO - vælg Wordpress.

FREMTIDSSIKRET PLATFORM

Med Wordpress bliver din hjemmeside ikke for gammel. Der er et stort netværk som skaber Wordpress platformen og der udgives nye versioner flere gange om året. Samtidig med at tiderne ændrer sig, så følger Wordpress også med. Der er en grund til at mange vælger Wordpress som deres foretrukne platform.

DU EJER SELV DIN HJEMMESIDE

Wordpress platformen er open source. Det vil sige at den er gratis og til fri afbenyttelse. Dem der har skabt den har frigivet den så alle kan bruge den, kvit og frit. Der er et stort fællesskab, der driver Wordpress. Det betyder også at du selv ejer din hjemmeside. Der er ingen faste abonnementer eller lignende. 

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.