Webbureau i Aalborg

ET GODT SAMARBEJDE

Gennem et tæt samarbejde med vores kunder skaber vi hjemmesider som tiltrækker kunder og som i sidste ende skaber værdi for din virksomhed. Et godt samarbejde bygger på en dialog, gode værdier og åbenhed. Vores mission er at du skal have success med din hjemmeside, så har vi løst vores opgave.

FORRETNINGSFORSTÅELSE

Vi har en bred erfaring indenfor opbygning af hjemmesider og online tilstedeværelse. Vi forstår hvad der er vigtigt i din forretning og det er noget som vi planlægger ind i vores samarbejde. Vi har stor kendskab til at drive en hjemmeside, både som en aktiv del af ens virksomhed, men også som en mere passiv opsamlingsside.

Vi har en dyb forståelse af SEO, AdWords og generel online markedsføring. Det betyder at de ting vi bygger sammen med dig er i harmoni med hinanden. Vi bygger ikke noget som kan risikere at spænde ben for evt. SEO eller AdWords og vi rådgiver dig gerne omkring hvordan du skal lave SEO eller AdWords på din hjemmeside.

SPARRINGSPARTNER

Hos GreenWeb får du ikke kun en hjemmeside og så skal du klare dig selv. Vi leverer sparring løbende, fordi vi forstår at du nogle gange har behov for at få planlagt fremtiden med din hjemmeside eller med din online tilstedeværelse. Vi er din virksomheds personlige webbureau, og vores rolle er at sikre at virksomhedens hjemmeside er et aktiv for virksomheden som beviser sit værd og som kan bruges aktivt.

Lad os tale sammen

Lad os mødes eller tale over telefonen. Vi er ret sikre på at vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi ud fra din hjemmeside. Udfyld formularen og send den til os, så vender vi tilbage.

ADRESSE

GreenWeb Aps

Kristinevej 2

9400 Aalborg

KONTAKT

Tlf.: 71 70 70 11

E-mail: info@greenweb.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 09:00 - 15:00

 

Vil du vide mere?

Medo Huremovic

CEO, Udviklingschef

medo@greenweb.dk

Vi ved hvad der skal til for at få success online.